2020 m. sausio 27 d., pirmadienis

Trenerio kompetencijos

Trenerio kompetencijos

Vilniuje XX kartą organizuojami trenerių mokymai. Artur Swan - sveikatingumo ir gyvenimo būdo treneris padėsiantis pasiekti norimų fizinių. Kviečiame registruotis į mokymus sveikatingumo trenerio licencijai įgyti! Lina Smaidrytė “Lieknėjimo ir sveikatingumo centro” įkūrėja.


Todėl jie menkai pareikšti korekcija. Ką ji mano, kad sporto treneris, be minėtų dviejų savybių? Mes kalbame apie tai žemiau. Sveikatingumo treneris kursai.


Kūno kultūra panaudojant rytų sveikatingumo tradicijas. Jei sportuojate ar praeityje sportavote ir šiuo metu ieškote darbo, kviečiame pasinaudoti galimybe persikvalifikuoti ir tapti profesionaliu sveikatingumo treneriu ! Treneris Andrius Staniulis. Jus konsultuoja treneriai Arvydas ir Roberta Mišeikiai. EQF L3) ir asmeninio trenerio (Personal Trainer EQF L4) rengimo programos pagal EREPS. Sėkmingai baigę šiuos kursus , asmenys gaus leidimą registruotis į EREPS . GROŽIO IR SVEIKATINGUMO KURSAI.


Trenerio kompetencijos

Ne veltui europinio standarto asmeninių trenerių mokymo kursuose vieni . Lietuvos Edukologijos Universitetas ( trenerio kursai ). Dirbate sveikatingumo trenerio darbą, tačiau trūksta pasitikėjimo savimi? Turite sporto krypties išsilavinimą, bet trūksta realių komeptencijų praktinėje veikloje? Kas žino – galbūt baigęs kursus nuspręsi tapti sveikatingumo treneriu ? Kursų metu sužinosi kaip testuoti fizinį pajėgumą, ir remiantis gautais. RAUMENŲ STIPRINIMAS, FUNKCINĖ. Masažų kursai ir mokymai.


LAF kursai trenerio licencijai. Sportininkų mokymų centras“ sulaukia daug dėmesio iš sporto trenerių , sportininkų,. Strong by zumba”, įvairių sporto konvencijų dalyvė.


Viskas prasideda nuo pirmosios svajonės! Kauno sveikatingumo centro Conan Gym asmeninis treneris. Iššūkiai Europos sveikatingumo sektoriuje. Negali tik instruktoriaus kursus baigęs žmogus ar grupinius užsiėmimus. Jei sieki teisingų šiuolaikinių ŽINIŲ apie sveikatinimo procesą ir nori įgyti profesinių KOMPETENCIJŲ bei trenerio LICENZIJĄ , kuri pripažįstama Europoje ir . Mokinių sporto ir sveikatingumo baseine programa, projektas „Mokinių.


Redas Pivoriūnas, turintis metų plaukimo trenerio darbo stažą. Pradinukams, baigusiems val. Nuostabus treneris , visados kupinas gerų emocijų, tikra geros nuotaikos bomba. Visados pataria, padeda ir pataiso ! VALDEMARAS KAVALIAUSKAS. Pirmos pagalbos kursai vyksta Altamedica Senamiesčio šeimos klinikoje.


Trenerio kompetencijos

Padovanok sau sveikatingumo trenerio licenciją!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai