2017 m. birželio 2 d., penktadienis

Rygos oro uosto atskridimo grafikas

Rygos oro uosto atskridimo grafikas

Ryga – Latvijos sostinė, kasmet pritraukianti šimtus tūkstančių turistų iš įvairių pasaulio kraštų. Lietuviai ypač mėgsta Rygą , nes ji yra netoli Lietuvos, todėl ją . Jums reikiamų skrydžių iš pasirinkto oro uosto tvarkaraščius bei tikslius atvykimo/išvykimo laikus. Realiu laiku skrydžio atvykimo į Ryga oro uostą (RIX) Latvija.


Rygos oro uosto atskridimo grafikas

Todėl kelionei į oro uostą skirkite užtektinai laiko, ypač kai keliaujama jungiamaisiais skrydžiais. Rygos oro uosto tvarkaraštis. Ryga – žavingas miestas, kuriame keliautojai iš viso pasaulio turi galimybę pamatyti ir pažinti išskirtinę Latvijos istoriją ir tradicijas.


Raskite skrydžius naudodamiesi airBaltic tvarkaraščiu. Tvarkaraštį galima parsisiųsti PDF formatu. Ryga RIX Air Baltic, BT349 . Patikslintas laikas: 23:31. Daugiausia tiesioginių skrydžų į Rygą siūloma iš Europos ir Azijos šalių, o iš kitur į Rygą.


Rygos oro uosto atskridimo grafikas

AirBaltic“ tvarkaraštis Ryga – X (kita pasaulio šalis) yra atnaujinamas nuolatos. Ryga AirBaltic, BT0. Atvykimo laikas: 20:05. Skrydžio numeris BT033. Plačiau Daugiau apie.


Palangos miestui didesnį oro uostą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai