2017 m. birželio 22 d., ketvirtadienis

Biblioteka internetu

Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Bibliotekos naudojančios LIBIS. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka. Valstybinės reikšmės bibliotekos. Kaip užsakyti, pratęsti,.


Biblioteka internetu

Nacionalinė biblioteka nedirba valstybinių švenčių dienomis. Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje veikia kompiuterizuota. Visatekstės elektroninės knygos internete. Daugeliui iš jų mokymai suteikia praktinių žinių, kaip naudotis skaitmeniniu įrenginiu, kaip pirkti, mokėti mokesčius, bendrauti ir bendradarbiauti internetu. VYTURIO“ skaitmeninė biblioteka.


Tai internetinė biblioteka vaikams ir jaunimui. Tęsdami tradiciją, skaitytojams siūlysime tik pačias . Jeigu skubate ar neturite galimybės atvykę į biblioteką ieškoti leidinio lentynose savarankiškai, galite pasinaudoti leidinių užsakymo galimybe. Pirmiausia atlikite paiešką bibliotekos elektroniniame kataloge. Gausite užklausos rezultatų sąrašą. Universitete taip pat galima naudotis ir belaidžiu internetu.


Biblioteka internetu

Nuo šiol visi bibliotekos skaitytojai gali savarankiškai prasitęsti pasiskolintų knygų grąžinimo terminą internetu. Jums tereikia: 1) atverti Virtualią . Ar Šiaulių universiteto bibliotekos spaudiniais gali naudotis visi norintys? Kviečiame senjorus į Šakių viešąją biblioteką arba bet kurį jos padalinį. Renginių pradžia val. Jeigu esate Širvintų bibliotekos skaitytojas, reikalingą dokumentą galite užsakyti internetu , susiradę jį mūsų . Svajonių knygos internetu.


Meilės romanai pigiau ir. VU bibliotekos retų spaudinių, rankraščių, grafikos ar muziejinių rinkinių. Skaitmeninės kolekcijos. Jeigu Jums reikalingos knygos laisvo egzemplioriaus nėra, galite jį rezervuoti tiesiog internetu.


Biblioteka internetu

Prisijunkite prie bibliotekos elektroninio katalogo internete , . Naudotis Virtualia biblioteka galima iš bet kurios kompiuterizuotos darbo vietos, turinčios . Druskininkų savivaldybės viešosios bibliotekos elektroninis katalogas. Iš bibliotekos leidinius galite užsisakyti per elektroninį katalogą internetu arba bibliotekos vietos tinkle. Ar internetas su sparčiai augančiu informacijos kiekiu pakeičia biblioteką ? Leidiniai užsakomi iš Saugyklos,. Tai ne viskas prarasta, nes dabar galima naudotis nemokamai internetu bibliotekoje. Viešoji biblioteka kviečia dalyvauti teminėje akcijoje „Senjorų dienos internete “. Utenos kolegijos biblioteka yra kolegijos padalinys.


Kurti paslaugios bibliotekos įspūdį ir įvaizdį;. Pranešama, kad virtualios bibliotekos vartotojai, naudodamiesi internetu , valandas per parą gaus visavertę bibliotekos paslaugą neišeidami . Galima naudotis kompiuteriais ir internetu , ieškant informacijos, ruošiantis pamokoms ir projektams, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai