2017 m. birželio 30 d., penktadienis

Asus pakrovimo laidas

Asus nešiojamų kompiuterių įkrovikliai. Nauji kompiuterių įkrovikliai Vilniuje. Asus telefonų ir planšečių laidai , įkrovikliai, adapteriai.


NB maitinimo šaltinis EXTRA DIGITAL Asus 45W, 19V, 2. Maitinimo šaltinis nešiojamam kompiuteriui 19V 3. Populiariausios prekės šioje kategorijoje. Mes turime nešiojamų kompiuterių įkroviklių tokių gamintojų kaip ASUS , EXTRA DIGITAL, GREEN CELL, DELL ir kitų. Asus Zenbook nešiojamo kompiuteriu įkroviklio . Krovikliai ir laidai Yra 1prekės(-ių). Powermax Asus ir Acer kompiuteriams, A. Prekes pristatome per 1-darbo dienas.


Suteikiama gamintojo garantija. Trūksta: pakrovimo Laidai kaina nuo 0. Asus XX53U įkrovimo lizdas su laidu. USB Laidas internetu pigiau.


Duomenų perdavimo, krovimo kabeliai telefonams, ir kitai aparatūrai. Telefonų laidai , Naujausi aksesuarai geriausiomis kainomis, Apple, Samsung,. Z53J, X50SL,X50RL,X50V,X51RL. Kabelis tinka šiems ASUS modeliams: Eee Pad Transformer Prime TF10 TF2,.


Ir jei pavyzdžiui prie Asus kompiuterio galima prijungti ir naudoti . Kai įkišu pakrovėją lemputė tik mirkčioja krovimo bet kai. Gana tiketina variantas kad laptopo viduje kur kisi pakroveje sulauziai maitinima arba laidas nutruko. Sulūžusio krovimo lizdo remontas, € - €. Pilnas baterijos išsikrovimas/ pakrovimas (ciklas) irgi turi įtakos. Kokios gali būti bėdos, nesikrauna laptopas ( Asus ), baterija tvarkinga, pakrovėjas taip pat,. Neišsijungia su Shut down kol ijungtas interneto laidas.


Asus pakrovimo laidas

Bet kam gali atsitikti tokia nelaimė, kaip kad planšetės įkrovimo metu yra užkliūvama už laido , ir išlaužiamas įkroviklio lizdas, arba tiesiog nutraukiamas paties . Atsiskaitymas grynais, kai pristatysime šią prekę. Parduoda nešiojamą kompiuterį Asus – 1eurų. Aprašymas Įvertinimai (0).


Jei prieš montavimą trikdžių laidai buvo atjungti, įstatykite juos atgal į vietą ir. Labas vakaras)) Turiu tokį klausimą, mano mama yra ASUS P5B SE, RAM yra DDR. Kol aš stoviu angare, viskas veikia, ir jis pradeda skristi tik pakraunant patį .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai