2016 m. sausio 18 d., pirmadienis

Lsmu konkursiniai balai 2019

Lsmu konkursiniai balai 2019

LSMU mažiausi konkursiniai balai. Lietuvos sveikatos mokslų universitete įdiegtas elektroninis studijų sutarčių pasirašymas. Lithuanian university of health sciencies – one of the largest . Paskutiniojo įstojusio į valstybės finansuojamą . Priėmimo komisijos darbo laikas. Apeliacijų nagrinėjimas ir rezultatų paskelbimas LSMU.


DELFI - Jaunimas atsiliepė į kvietimą rinktis tas specialybes, kurių poreikis didžiausias, parodė galutiniai bendrojo priėmimo į aukštąsias . LAMA BPO prezidentas Pranas Žiliukas tikina, kad medicinos studijos ir toliau žavi abiturientus. Nepaisant šios ribos, paskutinio pakviestojo į valstybės nefinansuojamą (VNF) studijų vietą konkursinis balas – 86. EIM aktualioms studijų krypčių grupėms. Pirmosios pakopos ir vientisąsias . Priimtųjų į veterinarijos studijas vidutinis konkursinis balas į valstybės finansuojamas vietas buvo 4 . Slenkstiniai reikalavimai stojantiesiems. Stojamieji egzaminai ir motyvacijos vertinimas.


Mokslo Lietuva Mokslas ir švietimasPalikti atsiliepimą. Konkursinio balo sandara. Kiek kasmet apytiksliai kyla konkursiniai balai ? Labiausiai domintu vnf odontologija.


Lsmu konkursiniai balai 2019

Pernai buvo maziausias balas 18. Vertinimo kriterijus, Finansavimo statusas, Vertinimo balas. Medicinos, Farmacijos, . Vėliau, stojant į rezidentūrą, skaičiuojamas stojamasis balas , kurį šiek tiek galima . Jei vėl būtų keliamas minimalus konkursinis balas , mažiausiai.


Tame pačiame pranešime, kuriame kritikuojamas stojamasis balas ,. KB) kolegijose tokie asmenys sudarė proc.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai