2016 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

Google play paslaugos vis sustabdoma

Jei kyla problemų naudojant „ Play “, pirmiausia pabandykite atlikti šiuos veiksmus. Pirmas dalykas, kurį reikia atlikti iškilus problemoms atidarinėjant „ Play “, - išbandyti paslaugą kituose įrenginiuose. Google Play “ paslaugos naudojamos siekiant atnaujinti „Google“ programas ir programas iš „ Play “. Neina nueiti į jokius nustatymus, nes viska atkuriama iš naujo, toliau jau . Tačiau jei tai sustabdo akumuliatoriaus nutekėjimą, tai reiškia, kad turite. Tai va turiu plancetini android kompiuteri pirkta nauja ir pries menesius, bet iskilo problemaa. Google Play paslaugos yra šiek tiek labiau painu nei dauguma programų, nes juose.


Neveikia play ( android parduotuve ) ra. Ką daryti, jei telefone nustojo veikti ar užstrigo kokia nors programa ir nepadeda telefono perkrovimas? Smart-ID“ programą rankiniu būdu naudojantis e. Spauskite čia ir sužinokite „Telia“ specialistų atsakymą. Iššokančiame lange anglų kalba pranešama apie Play paslaugų sustabdymą. Pranešime teigiama, kad vartotojai gali išspręsti šią . Android virusas gali tykoti net ir Play Store.


SMS žinutes ir užsakinėja įvairias paslaugas bei užmezga nelegalią prieigą prie . Norėdami atsikratyti šios klaidos, turite išvalyti Play paslaugų. Taigi, jūs išvalėte talpyklą, tačiau problema liko. Pabandykite ištrinti ir iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai