2016 m. sausio 8 d., penktadienis

Kaip ivesti koda i automagnetola

Vw golf originali magnetola gamma saugos kodas. Jeigu įjungus magnetofoną displėjus rodo SAFEreikia įvesti kodą : 1. Išjungti magnetolą ir laikant . Per salcius isemiau akumuliatoriu, o kai idejau atgal magnetola nebeveikia, nes reikia ivesti koda. Koda as zinau is triju sakaiciu, bet kaip ivesti. Profesionalus automagnetolų atkodavimas. Ar galite atkoduoti mano magnetolą ? Ką įvesti į anketą atkodavimo puslapyje?


Kaip ivesti koda i automagnetola

Kaip ir kokiu būdu yra apmokama už magnetolos kodą ? Problema tokia: idejus originalia magnetola viena karta uzsidege nuliai, po to - jokios. Sveiki, reikejo isimti akuma, poto idejus, magnetola reikalauja ivesti apsaugos koda. Jei įsigijote naudotą automobilį ir keitėte akumuliatoriaus bateriją, jūsų automagnetola greičiausiai paprašys įvesti keturių skaičių apsaugos kodą. Gal is antros puses yra.


Jame yra skaičiai ir bet magnetolos klaviatūroje yra skaičiai nuo iki 6. Meistras nueme klema nuo akumu ir issikodavo magnetola kaip suvesti atgal kodus kodus turiu tik. Ar iskoduoti ar tik kaip ivesti koda ? Ijungi degima, arba uzkuri auto, pilnai isjungi maga. Acura radija, Mercedes Benz radija.


Alfa Romeo radija, Mitsubishi radija. BMW radija, Opel radija. Chrysler radija, Peugeot radija. Audi radija, Nissan radija. Sveiki,esu naujokas,noriu suzinoti kaip yvesti koda y becker audio 1buvau nuemes akuma pakrauti ir viskas nusimuse,is radio.


Trūksta: automagnetola Peugeot magnetolos kodas - Puslapis - Automobilio. Puslapis iš - Peugeot magnetolos kodas - parašė Automobilio komforto įranga: dėl. Taigis reik patarimo ku daryt su Peugeot 2magnetola Blaupunkt. Palaukius ~3sekunes mygtuka bnd paprase vel ivesti koda ! Automagnetolų atkodavimas, kodų nuskaitymas, galimybė panaikinti Lock1 Lock1. Pametete For Opel, Peugeot, Renault magnetolos koda - PIN ? Buvo nusedes akumas, ko pasekoje radijas pradejo reikalaut ivesti koda.


Kaip ivesti koda i automagnetola

Aisku, neatsiminiau, pamaigiau bet kaip, tai visai uzsiblokavo. Philips Arba daryti kaip cia parasyta (Philipsui): To enter the . Paspaudžiate TP ir RDS mygtukus ir juos abu laikote nuspaudę, kol vietoj. K: Man neleidžia įvesti kodo ir pastoviai dega CODE.


CODE ir prašo įvesti kokią tai keturženklią kombinaciją. Atkoduoju masinu automagnetolas , uz zema kaina, galiu jums. Viskas vyksta greitai, padedu ideti automagnetola ir ivesti koda jei jus turite . Tada buna tik safe, kur reikia ivesti turima koda.


Galima tik keturis skaicius ivesti. Kaip įvesti kodą tai tikiu kad galima aprašyti, bet kad tą kodą. Kanalu - mygtuku pagalba ivesti koda. Re: mazda automagnetola.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai