2014 m. birželio 10 d., antradienis

Moki vezi kedainiai akcijos

Greičiausiai iš visu auga tuja brabant. Ji ne tik greit auga bet ir lygiai greitai stambėja. Jai nenorime gyvatvorei skirti daug laiko geriau pasirinkime smaragdines . Cene su informativnog karaktera i mogu da variraju u zavisnosti od tržišne ponude i drugih faktora.


Urban Garden ne daje garanciju na biljke. Tuja vakarinė ,,BRABANT“ 0.

Daugelis renkasi smaragdines tujas , kurios nemezga mažų kankorėžių ir neturi specifinio tujų kvapo. Taisyklingos kūginės formos laja. Viena populiariausių tujų žaliųjų sienų.


Taip pat sodinukų kaina priklauso ir nuo perkamo jų kiekio. Parduodame tujas augintas Lietuvoje. Tujos kasamos iš dirvos ir augintos augintos vazonėliuose Karpomos - Vakarinė.


Užauga iki 5-m aukščio. Tujos auga bet kokioje dirvoje, išskyrus labai sausas, pakenčia šaknų užmirkimą, toleruoja .

Tujos gyvatvorėms puikiai tinka: jos ne tik žaliuoja visus metus, bet ir. Smaragdinės tujos , kaip ir daugelis sodinukų - kuo mažesni, tuo pigesni. Spalva - nuo šviesiai žalios . Puikiai tinka gyvatvorems.


Tačiau priėjus arčiau paaiškėtų, kad ji tiesiog apsipylė rudais . Tujas gyvatvorei galima rinktis pagal poreikį, grožį ir kišenę. Dažniausiai naudojama karpomai gyvatvorei. Karpymu galima reguliuoti aukštį ir . Laja plačiai koloniška, per metų užauga apie metro aukščio.


Kuo skiriasi vazonėliuose ir grunte augintos tujos ? Brabant “, auksaspalvės ir kt. Kasamos iš dirvos ir augintos vazonėliuose. Didesnį kiekį galime atvežti. Koloninės formos - Smaragd - sodinukų aukštis.


Tujos gali užaugti net iki m aukščio, išgyvena 1ir daugiau metų, tačiau laikui bėgant darosi ne itin dekoratyvios, tiesiog bėgant metams tujos retėja. Gyvatvorė karpoma pavasarį. Sodinimo atstumas 40cm.

Dar vienas geras variantas – gyvatvorei panaudoti visžalius augalus, pavyzdžiui , egles arba tujas , – patarė kraštovaizdžio specialistė. Paspauskite nuotrauką, kad ją padidintumėte. Mėgsta derlingą ir drėgną dirvožemį. Kalninės pušys- aukštis cm. Lajos forma: Siaurai kūgiška.


Dirva: Derlinga, vidutinio drėgnumo, priesmėlio ir lengvo . Tujos – nereiklus spygliuotis, dažnas mūsų kiemuose ir sodybose. Pakenčia genėjimą, žiemos šalčius, vėjus ir nereikalauja ypatingos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai