2014 m. birželio 30 d., pirmadienis

Kamufliažinis audinys

Tuomet storas, kamufliažinis audinys darbo rūbams kaip tik Jums. Siūkite ne tik darbo aprangą, bet ir sijoną. Idealus sprendimas mėgstantiems komfortą!


Kamufliažinis brezentinis audinys Padidinti. Siūlome itin platų audinių internetu pasirinkimą. Jei mėgstate siūti – pas mus tikrai rasite daug kokybiškų, derančių, madingų audinių , iš kurių kiekviena siuvėja .

Lengvo džinso audinys „JEENS 007“. Dėl savo elastingumo, malonumo, purumo ir paklusnumo siuvant šis audinys. Skaitmeninės spaudos kamufliažinis kilpinis trikotažas, iš kurio siuvami drabužiai laisvalaikiui. Kilpinė medvilnė su elastanu – DIS. Nors armijoje kamufliažinis audinys skirtas maskuotei, jis padeda išlikti nepastebėtiems, tačiau betoninėse miesto džiunglėse toks raštas kaip tik išskirs iš minios . Aukščiausios kokybės, puikus . Nailono ripstopas (angl. ripstop nylon) yra lengvas nailono audinys , audžiamas įvairių spalvų ir storių.


Medžiaga: 1 poliesteris, 1 poliesteris. Vidurinis ir aukštas drabužių pamušalas, kišeninis audinys, kelio pamušalas,.

Oksfordo audiniai: poliesteris 600 3gsm, paprastas kamufliažo spaudinys. Oxford audinys, kamufliazinis audinys. Medvilninis kamufliažinis audinys.


Nemokamų nuotraukų paieška pagal raktažodį - kamufliazinis audinys. ARMANI kolekcijose naudojamas raštas. Virtas vilnos audinys su kamufliažo raštu (kamufliažas).


Idealiai tinka pasiūti elegantiškus drabužius: nuo švarkų iki. Browse Wishlist Browse Wishlist. BusinessYO Juodkalnija!


RIP-STOP – austas audinys , gaminamas . Mes esame gerai žinomi kaip vieni iš pirmaujančių kamufliažinių audinių. Ir įdėkite metalo pleistrą ant karūnos . Senas antkapis apaugęs įvairiomis sąmanomis, kurios kaip kamufliažinis audinys maskuoja tiek patį antkapį, tiek buvusias reikšmingas gyvenimo datas. Reikšminiai žodžiai: kamufliažas, kamufliažinis piešinys, kamufliažinis raštas, skaitmeninis kamufliažinis.


Dažniausiai vyrai nori dėvėti tokius drabužius, tačiau tarp . Vaikiškas kamufliažinis švarkas BDU woodland - Vaikiškas švarkas pagamintas pagal BDU uniformos modelį. Pasiūtas iš tvirto poliesterio ir medvilnės audinio. XL Lentyna su laikymo dėžėmis, plienas ir neaust.


XL Militaristinio stiliaus daiktų krepšys, 85l, kamufliažinis.

Vadinamasis kamufliažinis audinys yra roko muzikos gerbėjų, pankų ir kitokių neformalų pamėgtas stilistinis elementas. Atraskite šią ir dar daugiau prekių „Bershka“ parduotuvėje, kurioje kas savaitę pristatomi nauji gaminiai. Visi kamufliazinis skelbimai - kamufliazinis skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Lengvas, vandeniui atsparus audinys uždengimams. Favoritai – kamufliažiniai audiniai. Mados kūrėjai seniai įrodė mokantys puikiai žongliruoti karinės aprangos elementais. Tokie drabužiai paprastai nori dėvėti vyrams, tačiau yra mėgėjai šių . Biotanas - tai ypač patvarus polimerinis audinys , labai vertinamas dėl savo išskirtinių savybių. Nubuck odos ir kamufliazinis audinys su guminiu gabalu.


Breathable BK tinklelis. Poliyou Išimami pėdkelnės. Guminis padas su EVA MD. Kariškai uniformai būdingos spalvos ir kamufliažinis audinys kartas nuo karto sušmėžuoja kiekvienoje spintoje, tačiau dar niekada taip ryškiai. Vyriškas kamufliažinis švarkas VENATOR.


Rusijos inžinieriai iš didelių korporacijų kuria iš esmės naujas technologijas. Ruselectronics“ valdoje audinys atlieka bandymus, neutralizuojančius .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai