2014 m. birželio 17 d., antradienis

Maxima jamam 2019

Maxima jamam 2019

Akcijos ir nuolaidos maisto produktams, gėrimams, namų ūkio ir kitų kategorijų prekėms. MAXIMA - tai, ko reikia! Didžiausias prekybos ir pramogų centras Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir Šiauliuose. Akropolis - daugiau džiaugsmo.


Maxima jamam 2019

Prekybos ir pramogų centras AKROPOLIS. Maxima “ parduotuvėse galios iki proc. Jau lapkričio 22–dienomis visuose. Ką krausi į savo vežimėlį? Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.


JAMAM nuolaidų sąrašas jau paskelbtas! Jamam “ eilės: šventėms besiruošiantys pirkėjai ir išrankesni,. Maximoje yra labai prastos kokybes prekes. LINDEX PARDUOTUVĖS AKCIJA. Vonios kambario prekėms: maišytuvams, plautuvėms, dušo kabinoms, vonioms, unitazams ir vonios baldams.


Mano mylimas „ETAM“ kombinezonas dabar tik eur! Rekordiniame Jamam apsipirko ketvirtadalis milijono žmonių. Jamam “ nuolaidų ieškotojai užplūdo parduotuves: eilės driekiasi per visą . Kalėdiniai šeštadieniai su daug linksmybių ir siurprizų PC Mada.


Aciu kortele jau gavot zinute del jamam ? Parasyta, kad nuolaidos anksciau nariams. By AKROPOLIS Lietuva Download. Platus sporto prekių pasirinkimas, baldų centras, kavinės ir kino teatras.


PIRKTI INTERNETU - PIGU, GREITA IR PATOGU! Akcija galioja tik pažymėtoms prekėms. Nurodytos kainos galioja perkant internetu, . Prasideda „ Jamam “ karštinė: „ Maximą “ šturmuoja nuolaidų. Pagrindinis Prisijungti Šiandien rodome Greitai matysite Naujienos Renginiai Pasiūlymai Ne mobili puslapio versija.


Last update 21/05/ 2019.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai