2020 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Vu karjeros ir konsultavimo skaitykla

Vu karjeros ir konsultavimo skaitykla

Karjeros ir konsultavimo skyriaus skaitykloje rasite naujausius informacijos šaltinius apie karjerą ir jos valdymą, savęs pažinimą bei tobulėjimą, darbo pasaulį ir . Skirtingais laikotarpiais statytuose pastatuose įsikūrusios skaityklos išsiskiria savitais. Vilniaus universiteto biblioteka. Skaitykloje daugiau kaip septyni tūkst.


Vu karjeros ir konsultavimo skaitykla

Išsamiau apie Religijų studijų ir tyrimų centro skaityklą. Akademinis konsultavimas – tai pagalba ieškantiems informacijos apie studijas ar ieškantiems patarimo, kaip spręsti studijų metu kilusias problemas. Medicinos ir Geomokslų skaitykla. Yra daugiafunkcinis savitarnos įrenginys, galima naudotis VU bibliotekos savitarnos.


Fakulteto skaitykloje saugoma XIX a. Tai istorijos mokslo ir su juo susijusių disciplinų leidiniai. Informacijos paieškos klausimais konsultuoja dalyko . Tai didžiausia tokios tematikos kolekcija . TSPMI skaitykloje prieinama didelė ir vertinga Atviros Lietuvos Fondo padovanota ALF biblioteka,. Karjeros centras siekia Tau padėti pažinti ir įveiklinti savo stiprybes bei. Kaip susikurti įkvepiančią . Poilsio kambarys nėra skirtas mokymuisi ar ilgoms diskusijoms. Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus.


Salėje rengiamos teminės parodos. Istorijos šaltinių skaitykla. Tai lėmė, kad pastate daug laiptų, pakopų, . Centrinė biblioteka įsikūrusi unikaliame XVI a. VU Studentų paslaugų ir karjeros skyriuje dirba puikiai Universiteto studijų klausimus išmanantys konsultantai, į kuriuos bet kada gali kreiptis visi VU studentai ir . Fizinių mokslų skaitykloje esančioje 3D laboratorijoje yra 3D spausdintuvas ir 3D skeneris. Biblioteka – atvira ir lanksti erdvė studijoms, mokslui, darbui ir bendravimui. Jam būtinos karjeros kompetencijos, apibrėžiamos kaip nuostatų, žinių, supratimo ir gebėjimų visuma,.


Jeigu karjeros pasirinkimas kelia . Karjeros konsultavimas (individualios ir grupinės konsultacijos). Parašė karjeros koordinatorė Jolanta Butkutė. Atvira konsultavimo ir orientavimo aplinka. Lengvesniam karjeros konsultantų darbui.


Vu karjeros ir konsultavimo skaitykla

VU KARJEROS DIENA UŽUPIO GIMNAZIJOJE. DALYVAUJA: III – IV gimnazijos klasės. LAIKAS: – PAMOKOS . Pagalba ieškant karjeros informacijos. Individualus konsultavimas karjeros klausimais. Ugdymo karjerai tikslas – padėti mokiniams ugdytis karjeros kompetencijas, būtinas sėkmingam mokymosi.


Ugdymą karjerai gimnazijoje vykdo karjeros koordinatorė Ana Korkut. Iš pradžių metus studijavau Lietuvoje ( VU ), bet greitai supratau, kad pasirinkta. Karjeros ugdymui koordinatorė Ivona Golubovska visą balandį organizavo. VU Gamtos mokslų ir Chemijos fakultetų studentai padėjo dalyviams .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai