2020 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Vezu is rygos oro uosto i panevezi

Vezu is rygos oro uosto i panevezi

Rezervuokite bilietus jau dabar ! Be rūpesčio dėl parkavimo, be streso kaip nuvykti - Jūsų kelione į oro uostą pasirūpinsime mes. UAB „Vaitroma“, UAB „Euroturas“, UAB „Kretingos Ekipažas“, UAB „Svaras Veža “. Pas laukiančius artimuosius, nuo oro uosto durų iki namų durų, Jus parveš SkyBus. Pasirinkite kelionės laiką! PANEVĖŽYS - RYGA autobusu Eurolines.


Keliaukite patogiai su nemokamu wi-fi, 220v, nemokamais filmais, muzika, patogiomis sėdynėmis. Iš Kauno oro uosto į Kauną važinėja miesto autobusai Nr. Rygos oro uosto galite važiuoti maršruto autobusu.


Sveiki, Raimonda, tiesiogiai mikroautobusais veža Transfer. Viltransa Veža : Pagrindinis. Jūsų patogumui iš Rygos į oro uostą ir atgal kasdien važiuoja.


Vezu is rygos oro uosto i panevezi

Varšuvos Frederico Chopino vardo oro uostą planuojama uždaryti. Taip pat bendrovės autobusai veža keleivius priemiesčio ir tolimojo . Dar galima vaziuot su Liux express autobusais i panevezi ir tada jau . Lietuvoje ir užsienyje. Keleivių, siuntų pervežimas, autobusų nuoma. Per metus pervežama apie milijonus keleivių.


Vilniaus, Kauno, Palangos, Rygos ir Varšuvos . Iš Lietuvos į Berlyną kelionės mikru kiekvieną dieną, galime nuo durų iki durų. Gabename mikriukai geriausia kaina. Pageidaujant pasiimame iš namų.


Vezu is rygos oro uosto i panevezi

Panevėžys aviacijos bazė 82.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai