2019 m. birželio 27 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy watch 42mm rose gold kaina

Samsung galaxy watch 42mm rose gold kaina

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu . Palygink skirtingų parduotuvių kainas , surask pigiau ir sutaupyk! Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. E- kaina : 20 € 29€. Jūs sutaupote: 9€.


Samsung galaxy watch 42mm rose gold kaina

Pardavėjai pagal mažiausią kainą ( Žiūrėti kainos istorija ) . Su šiuo laikrodžiu jums nebereikės nešiotis telefono, nes jau jame galėsite skambinti, . Turi mm silikono dirželį. Ilgai veikianti baterija, daugelio funkcijų . Galaxy Watch “ yra išmanusis juodos ir raudonmedžio spalvos mm dydžio laikrodis. Gamintojo kodas: SM -R810NZDASEB.


Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina 283. EUR ir sutartis sudaroma mėn. Suteikiama garantija: 24. Silver Black 22 €. Samsung telefonų kainos. Visos kainos nurodytos su PVM mokesčiu.


Naudotas pora mėnesių samsung galaxy watch 42mm ( Rose gold ) pilna komplektacija kaip ir priklauso yra apyrankė. Kaina 150€ dėl daugiau informacijos . Prekės kodas: SM-R810NZDASEB. Shop the latest combination of style and tech in our Fossil Q Smart Watches , and find the.


SAMSUNG GALAXY WATCH 42MM LTE ROSE GOLD. Gen Smartwatch - Julianna HR Rose Gold -Tone Stainless Steel.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai