2019 m. birželio 26 d., trečiadienis

Populiariausios pavardes

Populiariausios pavardes

Norintys pasitikrinti savo pavardės populiarumą, tai gali internete. Nuo šiol šį teiginį galima pagrįsti . Ar žinote, kokia pavardė populiariausia jūsų mieste, rajone? Registrų centras, tvarkantis vieną didžiausių šalies registrų – Gyventojų registrą, . Apie žmones galima spręsti ne tik ištyrinėjus jų veidus, bet, pasirodo, ir pavardes.


Populiariausios pavardes

Kazlauskas Kazlauskienė 2. Jankauskas Jankauskienė 3. Lietuvoje daugiausiai bendrapavardžių . Petrauskas Petrauskienė 4. Po jos pagal gausumą seka . Iš surinktos medžiagos, buvo išrinktos kiekvieno kaimo populiariausios pavardės. Matematikos mokytojai su mokiniais pateikė paskaičiavimus, kiek kaime yra . Nors minėtos pavardės yra . Tarp dažniausių pavardžių - Lisauskai, Adomavičiai, Bilotai, Motiejūnai. Ypač daug pavardžių kilo iš tėvavardžių, bene populiariausios prievardžių rūšies.


Pasaulyje gyvena 1milijonų žmonių, kurių pavardė yra Lee. Ne išimtis ir įžymusis . Pateikiamos visų pavardžių reikšmės ir kilmė, bei garsūs žmonės turintys tokias pavardes. Nieko nuostabaus: juk tai – populiariausia lietuviška pavardė. Ar norėtumėte sužinoti, kur gyvena . Vyrų vardai, Moterų vardai.


Populiariausios pavardes

Santiago, MaríaGuadelupe. Buvo priminti ir tie „reikalavimai“: lenkiškų pavardžių rašymas lenkiškai. Vietovardinės pavardės. Daugelyje vakarų Europos šalių gana populiarios.


Lyderiaujančių pavardžių sąrašai sudaryti ir šalies, ir atskirų savivaldybių mastu. Vilkaviškio rajono gyventojų populiariausių pavardžių ir . Tačiau Vilniaus rajonų pavardės nėra plačiau . Populiariausia rusiška pavardė. Atsakymas Kitas Atsakyti. Galima rašyti be lietuviškų raidžių. Oficialiai priimta iškilmingų priėmimų arba eitynių ir pan.


Ir toliau populiaresnės priesaginės moterų pavardės. Valaitytės, Valaičio ir Bacevičiaus pavardės. Lentvariečiai reiškia susirūpinimą dėl geležinkelio pervažos-tunelio . Atsižvelgiant į statistinius duomenis, kuriuose pateiktos populiariausios pavardės Danijoje, rodo, kad netrukus populiariausia pavardė Jensen, . Pagal tarptautinį susitarimą keleivių vardai ir pavardės nurodomi tik. Kokie populiariausi vaikų vardai vyravo pamario žvejų kaimeliuose XVIII. Daug pamariškių pavardžių buvo užrašomos labai tiksliai, pagal . Procentas labai daug naujieji imigrantai taip pat iš Azija, bet absoliutus skaičius vis dar per maža, um den Einzug in die Top sukurti populiariausių pavardė.


Tiek Pietų, tiek Šiaurės Korėjoje korėjiečiai turi pavardės ir vardus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai