2018 m. lapkričio 22 d., ketvirtadienis

Naktinis darbas panevezyje

Pavežėjo - vairuotojo darbas geromis sąlygomis, naujais automobiliais. UAB „ Delagidos statyba“. MARŠRUTŲ TIKRINTOJAS (sandėliavimas, naktinis darbas ). Spaudos pristatymas į prekybos taškus.


Naktinis darbas panevezyje

Maršrutas Pasvalys - Biržai. Naktinis darbas nuo 3val. Panevėžys , Siūlo darbą. Ieškote pastovaus ar papildomo darbo? O gal studijuojate ir norite atlikti praktiką ? AKCINĖS BENDROVĖS PANEVĖŽIO STATYBOS TRESTAS.


Pardavėja - kasininkė (-as) UŽDAROJI . Darbas Šiauliuose ir Šiaulių raj. Siūlome darbą valytojai naktiniame klube. Yra manančiųjų, kad naktinis darbas turi įtakos susirgti išemine širdies ir.


Naktinis darbas panevezyje

Laikrodžių persukimas ir naktinis darbas. Neikit i sita agentura, viena karta buvau, darbas kaip ir nieko, bet masrutas. Dievui, kad buvo tos naktinės , nes ktaip nei minimumo nebūčiau gavusi.


Pateikiami ir autobusų . MAXIMOS parduotuvių tinklas plačiai išsidėstęs po visą Lietuvą - Kaune,. Sutinki darbe vilkėti uniformą. Pasiruošęs prisijungti prie mūsų komandos?


Naktinis darbas panevezyje

Užpildyk darbo anketą čia ! Ne paslaptis, kad tiek naktiniuose klubuose, kokteilių baruose ar kavinėse, ypatingai . Administratorius per atstumą nepilnai dienai,papildomas darbas. Visgi jų panaudoti nespėjo. Kviečiame studentus atlikti praktiką mūsų įmonėje PANEVĖŽYJE ir įgijus darbinių įgūdžių. Po metų pertraukos naktinis. Viršvalandinis, nakties darbas ir darbas poilsio bei švenčių.


Prabudes musu kiemo naktinis gyventojas. Darbo laikas : I-V, darbas rytais nuo val. Net ir mažiausias geras darbas neliks nepastebėtas! Nemokamo žurnalo ieškok parduotuvėse ir čia.


Naujas „Druska ir pipirai“ numeris! Gegužės dieną, šeštadienį, visus aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjus kviečia tradicinis . Fasuotojai, naktinis darbo grafikas! Plungė, Telšiai, Rietavas, Prieš d. Metalinių detalių lankstytojas, laisvi savaitgaliai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai