2018 m. lapkričio 2 d., penktadienis

Krosneles klaipeda

Profesionaliai montuojame židinius , krosneles ir kaminus. Lauko židiniai, biožidiniai, granulinės korsnelės, kapsulės, malkinės krosnelės. Dujiniai židiniai, Malkinės krosnelės , Itališkos Sergio Leoni krosnys, Norvegiškos krosnys ir židiniai. Klaipėdoje ir Vilniuje ! Biožidiniai, lauko židiniai, picų krosnys, masyvo baldai, .

Ecco krosnelė įkūnija geriausias . Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Krosnelės iš gamintojų Invicta, Contura, Romotop, Seguin ir kitų. Didmeninė ir mažmeninė prekyba.


Krosnelė ar židinys tiks bet kuriai patalpai, kurioje yra . Prekyba, konsultacijos, pajungimas, garantija ir servisas. Gausus aksesuarų pasirinkimas. Lietuvoje, akmens gaminiai,stalvirsiai,grindys,laiptai,židiniai ir krosneles ,Dovre,zidiniu .

Aukščiausios kokybės norvegiškos krosnelės ir židinių ugniakurai, džiuginantys Lietuvos šeimas jau metų! Atraskite Dovre kokybę. Atstovaujame platų garsių gamintojų židinių bei krosnelių asortimentą. Pas mus rasite visas židinio . Jūsų laukia visų tipų židiniai ir krosnelės , kurių kainos yra . Tulikivi specialūs pasiūlymai ! Geriausia dovana tai šilti, jaukūs namai . Prieš dienas - Židiniai Jøtul Kaune, meistrai ir montavimo paslaugos.


Ketaus, malkinės krosnelės. Toks klausimas visada iškyla pirmąkart statantiems namus ir bandantiems susikurti jaukią namų aplinką. Feringer krosnelės rasite puikų prekių pasirinkimą (27).


Mikrobangų korsnelės - virš skirtingų modelių internete. Didelės nuolaidos mikrobangų krosnelėms, kaina tik nuo 49. Viskas pirtims - pirties krosnelės , pirties įrengimo medžiagos, mediena pirčiai, pirties durys, pirties reikmenys.


Turime visą reikiamą įrangą Jūsų pirčiai! Astra krosnelės kūrenamos mm diametro medienos granulėmis.

Lietuvos energetikos ekspertų skaičiavimu, granulės šiuo metu yra tarp pigiausių ir . Mažmeninė ir didmeninė prekyba pirtimis ir įvairiomis prekėmis skirtomis pirtims, jų įrengimui. Plieninė krosnelė Mega Max 14kW. Naujos ir naudotos krosnelės ir orkaitės ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS. Indukcinė krosnelė -Indukcinė krosnelė.


Populiariausių gamintojų mikrobangų krosnelės geromis kainomis. Laisvai pastatomos ir į virtuvės baldus įmontuojamos krosnelės. Išsirinkite tinkamiausią jums. Romotop krosnelė Alpera su keramikos apdaila.


Vakarų regiono EnergijosParkas. Lt prekybos ir serviso atstovas. UAB „Intkaitra“ Šilutės pl. Pirčių įrangos ir reikmenų parduotuvė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai