2016 m. spalio 4 d., antradienis

Šulinio siurblys vandens tiekimui

Siurblio konstrukcija leidžia jį nepilnai panardinti. Be vandens nepavyktų išgyventi nei vienam iš mūsų, o tuomet, kai reikia pasirūpinti jo tiekimu , pumpavimu ir švara, ypač praverčia švaraus vandens siurbliai. Grundfos SBA siurblys – tai protingas sprendimas tiekti švarų vandenį namų . Panardinami siurbliai šuliniams skirti švaraus vandens tiekimui. Jeigu ieškote siurblio drenažui ar vandeniui, kuriame gali būti įvairių priemaišų, dumblių, kietų. Autonominiam vandens tiekimui nepakanka tik vieno šulinio ar šulinio.


Ar vandenį siurblys turi pasisiurbti iš šulinio ar turi tiesiog sukeltį papildomai slėgio iš miesto tinklo? Ar norime siurblį pastatyti sausai patalpoje ar panardinti į. Dėl integruoto valdiklio, užtenka siurblį. Toks giluminis vandens siurblys šulinyje galėtų perkaisti.


SBA – tai išbaigtas „viskas viename“ panardinamasis švaraus vandens siurblys , ypač tinkamas lietaus vandens sistemoms ir mažiems. Vandens siurblys šuliniui rekomenduojamas naudojimui švaraus vandens tiekimui iš šulinio. SBA siurblys skirtas šulinio arba lietaus vandens tiekimui iš surinkimo talpos, tai iš tiesų toks siurblys , kurį „įjunk, siurbk ir pamiršk.


Šulinio siurblys vandens tiekimui

Tinkamai parinkti vandens siurbliai ir hidroforai tarnaus ilgai ir be trukdžių. Tik pas mus - švediški Debe vandens siurbliai. Lenkų gamintojo Omnigena vandens siurbliai jau seniai žinomi Europoje, kaip. Vandens tiekimo sistemos, šulinio siurbliai buitinio vandens tiekimui.


Automatinės vandens tiekimo sistemos (vandentiekio siurblys ) yra nebrangus ir kompaktiškas variantas vandens tiekimui iš šulinių ar gręžinių. Montavimą ir pajungimą gali atlikti tik kvalifikuotas personalas. TW serijos panardinami siurbliai naudojami vandens tiekimui iš gilių šulinių , . Pagal funkcinę paskirtį vandens siurbliai sodui gali būti:.


Šulinio siurblys vandens tiekimui

Drenažiniai – naudojami nešvaraus skysčio pumpavimui iš šulinių , rūsių ir. Geriausias šulinių siurblys pagal ekspertus ir klientų atsiliepimus. Geriausieji šuliniai vandens tiekimui ir drėkinimui - ekspertai ir pirkėjai. Mūsų šalyje vanduo dažniausiai yra . Kompaktiškas siurblio dydis patogus naudoti mažoje erdvėje.


Jis naudojamas virš vandens paviršiaus, jo tiekimui iš atvirų rezervuarų, iki metrų gylio šulinių ir. Siurblys nėra skirtas geriamo vandens tiekimui. Rankinėms ir automatinėms laistymo sistemoms. Grundfos siurblys laistymui iš talpos, šulinio , ežero, tvenkinio. Maksimalus kėlimo aukštis: m. Net ir paprastiausi šulinių siurbliai tiekiami su paprasčiausia automatinio įjungimo ir.


Norint užtikrinti vandens tiekimo sistemos veikimą, nepakanka organizuoti šulinį ar šulinį. Taip pat turite pasirūpinti vandens tiekimu į namus. Naudojamos vandens tiekimui iš šulinių ar paviršinių vandens telkinių, kai vandens gylis nuo žemės paviršiaus neviršija m. Sistemą sudaro vandens siurblys , . Visi panardinami siurbliai yra labai panašūs, tačiau turi . Techniniai siurbliai , Šulinių siurbliai ir sistemos. Siurbliai skirti įvairiems tikslams: dr÷kinimui, vandens tiekimui gyvenamiesiems.


Dažnas pasirinkimas yra vandens tiekimas privačiam namui iš šulinio. Tada dirbdami siurbliu padidinkite šulinio gylį 400–5mm. UAB „Technobaltic“ giluminiai ir gręžinių siurbliai skirti pramoniniam,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai