2016 m. spalio 11 d., antradienis

Melnrages molas tiesiogiai

Melnrages molas tiesiogiai

Vaizdai iš kameros gyvai internete. Melnrage webcam a suburb with beaches in Klaipeda. The North Pier (Melrages molas ), on web camera online. Here the Baltic Sea threw out a wooden old . Lietuvos kameros - Klaipėda tiesiogiai.


Melnrages molas tiesiogiai

Banglentininkų privilegija, tokio tipo vaizdai tiesiogiai iš jūros, jei ne arktinis šaltis šn tai būtų . Lithuania is considered to be one of the Baltic states. Tiesiogiai iš Geležinio vilko g. Filmuojame VISKĄ, ką galima nufilmuoti iš oro -- http://www. Klaipėdos uosto vartus sudaro pietinis ir šiaurinis molai.


PRENUMERUOKITE Studio RaR. Vėjo greitis veriantis kiaurai, neįmanoma išstovėti vietoje, permirkau kaip lapas, plius burna pilna smėlio. Gelbėtojai ragina žmones atsakingai elgtis pajūryje, prie ledų sąnašų, kurios yra pavojingos. Sekmadienį Klaipėdoje, prie Melnragės molo , iš ledinio vandens išgelbėtos dvi moterys ir du vaikai, socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė . Gyvai pamatykite, kaip atrodo Palangos tiltas, Nidos prieplauka, Klaipėda ir Vilnius: Palangos tiltas tiesiogiai : palanga. Tapk geresne savo versija 20metais!


Prieš dienas - Akcijos pabaigoje pasisakę klaipėdietis Arvydas Urbis ir Melnragės. Protesto akciją ant molo organizavo I Melnragės bendruomenė, . Uostamiesčio gyventojai pasigedo dalies Melnragės molo turėklų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai