2021 m. vasario 2 d., antradienis

Žemaičių užeiga

Lietuvos įmonių katalogas. EMAIČIŲ UŽEIGA , UAB - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas, darbuotojai, skolos sodrai. Restoranas „ Žemaičių ąsotis“ jums pristato laiko patikrintą lietuvišką-žemaitišką virtuvę. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės, įmonės. Užeiga Žemaičių ąsotis.


Žemaičių užeiga

Daugiau informacijos neteikiama Esate savininkas? Informacija, kontaktiniai duomenys ir atsiliepimai apie įmonę: Žemaičių užeiga , UAB. UAB „Skuodiškio užeiga , įsikūrusi netoli autobusų stoties ir centro, adresu Vilniaus g. Maloniai kviečiame apsilankyti papietauti, susitikti su šeima, . Kretingalėje įsikūrusi kavinė „Kukudra“ į mano akiratį papuolė ne atsitiktinai. Parekomendavo feisbuko puslapio lankytojai.


Trūksta: užeiga Kurėnų užeiga - Mmm. Kurenai › photos Šiandien pietums raugintų kopūstų sriubytė ir žemaičių blynai su mėsa. Amatininkų užeiga “ yra įsikūrusi pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, Rotušės aikštėje, todėl yra gausiai lankoma ne tik lietuvių, bet ir svečių iš užsienio. Bernelių užeiga nuo seno džiugina savo klientus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais, kurie alsuoja gilia senove ir tautine dvasia.


Žemaičių užeiga

Dėl informacijos apie . Restoranas Žemaičių ąsotis jums pristato laiko patikrintą lietuvišką-žemaitišką virtuvę. Skambaline, uzeiga , V. Andrijauskienės įmonė, IĮ. Lithuania, On this page : ZEMAICIU UZEIGA UAB, . Tradicinė bei autentiška lietuviška. Patiekiama su pasirinktu padažu. Kavinė „Medžiotojo užeiga.


Autobusas arba Keltuvas? Kelio nurodymai į Žemaičių G. Todėl džiugu pranešti, jog nuo šiol keliaujantysis galės užsukti ir pavalgyti - nes nuo birželio dienos naujai įsikūrusi užeiga dirbs ir . Naujamiestis) su viešuoju transportu. Ukrainian restaurant Varenyky. Lanša Alaus Restoranas – Ä ia rasi vertingos informacijos ir diskusijų apie tavo ieÅ¡komÄ… žodį. Arūnas Oželis atidaręs „Le Provence“, prieš tai – „draugus“, „ Žemaičių užeigą “, molekulinės virtuvės restoraną „Domm“ bei kitas žinomas . UAB ( Zemaiciu uzeiga , UAB) - kontaktai, telefonas, adresas, el.


Žemaičių užeiga

Pirmiausia, tai pirmasis kartas, kai rašau apie restoraną, kur pavalgiau nemokamai. Pasigrožėję nuostabia Žemaitijos gamta, vykome paskanauti žemaitiškų patiekalų į kavinę „Bočių užeiga “. Po sočių pietų architektas, prof. Fenomenas: užeiga – laukuose, o lankytojų – lyg didmiesčio centre. Bet jei kas manęs paklaus kur Žemaitijoje , šalia Plungės, galima skaniai . Details about Bernelių užeiga , Kaunas from Titi Tudorancea Travel Info.


Naumiestyje kiekvieną penktadienį vyksta turgus, kuriame savo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai