2020 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

Viko tarptautinis verslas

Absolventai galės dirbti tarptautinio verslo ar logistikos įmonėse, vadovauti įmonėms ar jų padaliniams, . Mėgsti aktyvią veiklą, norėtum įkurti įmonę ir vadovauti jos veiklai, sieki bendrauti ir bendradarbiauti tarptautinėje erdvėje, domiesi. Verslo vadybos fakultetas. Veerisa Chotiyaputt, Panyapiwat – Tailando vadybos instituto prodekanė.


Viko tarptautinis verslas

Dauguma jų nusprendė studijuoti tarptautinį verslą. KOLEGINIŲ STUDIJŲ PROGRAMA. Lina Žirnelė, Vadybos . Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų . View the best master degrees here!


Laba diena, gal kas turi nuomoniu, atsiliepimu? Destytojai, studijos, apkrova? Pagrinde linkstu prie . Jei norite diskutuoti forume, turite . Tarptautinė prekyba Tarptautinis verslas. Mes siekiame: išugdyti logistikos verslo profesionalą, mokantį ne mažiau kaip dvi užsienio kalbas bei gebantį teorines žinias ir praktinius įgūdžius sėkmingai . TARPTAUTINIS VERSLAS 2. Vilniaus kolegija ir Kauno kolegija. Praktikos ataskaita vilniaus kolegija konspektas, analize, verslo planas DOC ir PDF formatu parsisiųsti tiesiai iš autorių.


Viko tarptautinis verslas

Vertingos žinios Jūsų mokymuisi ir . Kaip vertintumėte įdėja įrengti asmeninių daiktų saugyklas Viko vvf. Kviečiame VIKO studentus į papildomas studijas. Kauno technikos kolegija, Automobilių techninis eksploatavimas (162). Vadybos ir verslo administravimo profesinis bakalauras.


Viešbučių ir restoranų verslas VERSLO V. Ask anything you want to learn about VIKO SA by getting on. Tipo de universidade: escolas de formação. Išplėtotas tarptautinis bendradarbiavimo tinklas: dėstytojai dalyvaudami.


Sanglaudai ir regionų plėtrai skiriama daug dėmesio kaip tarptautiniame , taip ir. Dalijimosi ekonomika – iššūkis tradiciniam verslui ir vyresnei kartai . Ekonomikos vystymasis: procesai ir tendencijos: II-osios tarptautinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai