2020 m. balandžio 1 d., trečiadienis

Veidrodelio stikliukas

Veidrodelio stikliukas

Stikliuko spalva: mėlynas stikliukas. Tada užsukote geru adresu į mūsų internetinę autodalių parduotuvę. Ieškote Automobilių dalys savo automobiliui už gerą kainą internetu dalimis? Naujos auto dalys val Visa para pigiau : Audi, Mb, BMW, Vw kokybiskos automobilių detales Opel Mercedes-Benz Toyota Ford Volvo Renault Peugeot . Pirkdami naują veidrodėlio stiklą įsitikinkite, kad jis tinka Jūsų automobiliui pagal formą, dydį ir montavimo būdą.


Veidrodelio stikliukas

Atkreipkite dėmesį, ar stiklas tamsintas ar . Tikriausiai kiekvienam iš Jūsų yra tekę susidurti su pačiu netinkamiausiu metu, nukritusiu šoninio veidrodėlio stikliuku. Taip dažniausiai nutinka plaunant . Merso zenkliukas ten 1lt . Duru veidrodelio stikliukas P. Veidrodėlio stikliukas - FR3Z-17K707-A (Ne originalas). Automobilių kėbulo dalys (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Automobiliu išoriniai vedrodeliai, veidrodelio dangtelis (gaubtelis), šildomi veidrodeliu stikliukai.


Visai neseniai aptikau, kad naujoi mašinoj neveikia veidrodelio apšildymas. Skaudus prisiminimai neleido remontuotis pačiam. Originalios atsarginės BMW dalys ir aksesuarai internetu iš įgalioto BMW atstovo. VEKTRA B veidrodelio stikliukas desines puses.


Veidrodelio stikliukas

Gal pas ką mėtosi volvo svairuotojo pusės stikliukas? Reikalingas būtent toks, kaip paveikslėlyje. O ka moto parduotuvėse,tipo nebuna veidrodėliu ta prasme stikliuku ,kas liečia auto tai gali nusipirkti beveik kiekvienoj auto parduotuėj,nereikia . Pralėkėte per duobę ar tiesiog stipriau uždarėte mašinos dureles ir ant žemės pabiro veidrodėlių stiklai? Dažniausiai stiklai nukrenta .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai