2020 m. kovo 20 d., penktadienis

Vyriski batai skelbiu

Vyriski batai skelbiu

Kelis kartus aveti grazus klasikiniai vyriski batai. Batu kosmetine bukle yra labai gera. Buvo uzsideti tik kelis kartus. Taktiniai Batai Magnum Opus Mid. Jus Cavali vyriški batai.


Vyriski batai skelbiu

Timberland odiniai batai. Vyriški batai Columbia (Peakfreak Nomad Waterproof). Batai kiekvienai dienai - nesenstantys ir universalūs. Su originalia firmine dėžute. Batus galima apžiūrėti parduotuvėje Vilniuje, taip pat siunčiame į visus Lietuvos miestus . Prieš dienas - Nauji, geros kokybės ir pagaminti iš natūralios odos vyriški žieminiai auliniai batai.


Tai puiki dovana sau ar kitiems artėjančių . Parduodu vyriškus odinius, aulinius batus. Batai juodos spalvos, beveik nauji, buvo devėti kelis kartus, nenudaužyti, padas nenuvaikščiotas. Visokio tipo VYRIŠKI batai uz tikrai maža kaina. Yra ir kitokiu, jei domina rasykite. EU dydžio poros batų.


Vyriski batai skelbiu

Nauji vyriški batai medžioklei, žvejybai. Išorė - aukštos kokybės, natūralus, labai lankstus ir atsparus dėvėjimuisi kaučiukas. Kieta koju pirstu apsauga. Camper firmos vyriski bateliai 41.


Centro moteriski labai ryskus bateliai. Prekes gyvai galima pasimatuoti ir įsigyti parduotuvėje Vilniuje, taip pat . Italų SANTONI visiškai nauji batai , pilnai odiniai, tamsiai mėlyni. Gauti dovanu užsieny, dežutės nėra, tik maišelis. Nenaudoti visai, nes netiko . Originalūs nauji, su etiketėmis vyriški Adidas laisvalaikio batai , kurių dydis 4 batų spalva (matoma nuotraukose) juoda, ruda.


Batai dėvėti tik vieną kartą, tas būklė tikrai gera. Labai universalus, kokybiškas ir gražus modelis, tad tinkami . Pirkite internetu marškinius, sukneles, kelnes, batus ir daug kitų gaminių. OTTO internetinė parduotuvė: drabužiai, avalynė, suknelės, batai , apranga, baldai, technika ir kitos prekės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai