2019 m. gruodžio 2 d., pirmadienis

Visaginas topo centras

PIAZZETTA židinių kapsulės ir krosnelės yra gaminamos ir surenkamos . IŠMATAVIMAI: 64x54x115h. LT distancinio valdmo pultelis su ekranėliu. VISOS KROSNELĖS PAGAMINTOS LIETUVOJE. Labai patiko krosnelės , bet norėjosi ir ortakius pasidaryt šildymui, o jie įmanomi tik su židiniu.


Visaginas topo centras

Krosnelė VERONA b TOP, kapučino sp. Tad aukojam mumi patinkantį krosnelių dizainą . Daugiau o mes dėsim krosnelę, na super duper, bet kaip vieno aukšto namukui tai sočiai. Gal išsigelbėsim nuo židinio blush2. Atvamzdžiai ortakių tvirtinimui karšto oro nuvedimui . Turiu židinį (kapsulė) su ortakiais į kambarius. Principas - kaip židinio krosnelė , tik vietoje metalo visur plytos, viduje - berods šamotas.


ILDYMO ORTAKIAIS SISTEMA - KARŠTO ORO SKIRSTYMO SISTEMA. Kartu, krosnelės, kūrenamos medžio granulėmis – kur kas ekonomiškesnės, nei kūrenamos malkomis. Daugiamečio specialisto patarimai ir komentarai apie šildymą židiniu su ortakiais - vieną populiariausių šildymo sistemų.


Granulinė krosnelė su ortakiais BIANCO. Renkantis tarp krosnelės ir židinio, vertėtų atkreipti dėmesį į tai,. LINCAR granulėmis kūrenamos krosnelės židiniai akcija.


Plieninė krosnelė Mega Max 14kW. Galima juos išvedžioti ir nuo krosnelių , jeigu jos turi . Inteligentiškas degimo valdymas su. Kilmės šalis: Italija Prekės pristatymo kaina: EUR. Galingumas, KW: Išmatavimai, m840x936x252.


Visaginas topo centras

Su krosnelėmis žmonėms visada viskas aišku, krosneles. Lyginant su židiniais, malkinės krosnelės turi mažiau galimybių šildyti orą – nuo židinio galima vesti ortakius ir šildyti orą visose namų . Ekonomiška, užimanti nedaug vietos krosnelė. Su ortakiais Šios kategorijos prekių nėra . Pirmiausiai renkantis tarp krosnelės ar židinio, reiktų atkreipti dėmesį į planuojamos šildyti patalpos. Geriausios kainos garantija ir greitas pristatymas į namus. Visų pirma krosnelės ir židiniai, tinkami naudoti tokiuose pastatuose, pradėti.


Nuo židinio galima nuvesti ortakius , kuriais sklinda karštas oras. Ortakio nereguliuojama alkūnė. Taip ir šiuo atveju – ne visos krosnelės ar kapsulės tinka nuolat kūrenti. Karmek One yra Italijos bendrovė, veikianti rinkoje nuo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai